۱۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 05 June 2025
15:25
کد خبر : 9261010
۱۶:۱۸

۱۳۹۹/۰۵/۰۶

 نخستین بازدید رسانه‌ای از سایت 5G ساختمان مرکزی ایرانسل

 بازدید نخستین گروه از خبرنگاران حوزۀ ICT از سایت 5G و تست سرعت نسل پنجم تلفن همراه، صبح سه‌شنبه در ساختمان مرکزی ایرانسل برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل  از ایرانسل،  بازدید نخستین گروه از خبرنگاران حوزۀ ICT از سایت 5G و تست سرعت نسل پنجم تلفن همراه، صبح سه‌شنبه در ساختمان مرکزی ایرانسل برگزار می‌شود. این سایت، دومین سایت 5G ایران است. ایرانسل هفتۀ پیش نیز با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نخستین سایت نسل پنجم تلفن همراه را راه‌اندازی کرده بود.
:small_orange_diamond:
مراسم بازدید از سایت 5G و تست سرعت نسل پنجم تلفن همراه، با حضور دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل و یک گروه ۳۰ نفره از اصحاب رسانۀ متقاضی حضور در این رویداد، صبح فردا سه‌شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۹، در ساختمان مرکزی ایرانسل برگزار می‌شود.
:small_orange_diamond: سایر خبرنگاران ارجمندی که متقاضی بازدید حضوری از سایت 5G ساختمان مرکزی ایرانسل هستند، می‌توانند تمایل خود را به روابط عمومی ایرانسل اعلام کنند تا برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری بازدید روزانۀ خبرنگاران در گروه‌های ۳۰ نفره (با توجه به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی دوران کرونا) انجام شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید